Returnering

Annullering & Bytte

Kan jeg annullere eller ændre min ordre?

Vi forsøger at starte produktionen af alle ordrer så hurtigt som muligt. Afhængigt af hvornår din ordre blev afgivet, kan annullering være mulig hvis produktionen endnu ikke er begyndt. 

Kontakt venligst kundeservice via info@bymalaika.dk, for at tjekke om der er mulighed for annullering, og angiv også årsagen til at du ønsker at annullere. 

Min vare er beskadiget/forkert, hvad gør jeg?

Kontakt venligst kundeservice via info@bymalaika.dk vedr. alle varer, der måtte ankomme beskadigede, defekte eller det er den forkerte vare du har modtaget. Du må også gerne sende et foto af varen i din mail. 

Vi sørger herefter for, at en erstatningsvare sendes til dig så hurtigt som muligt. Du skal ikke returnere noget til os, førend vi har aftalt det. 

Kan jeg returnere mit køb?

Vi håber, du vil elske den vare, du har købt. Hvis dette ikke er tilfældet, eller du overvejer at returnere varen, bedes du kontakte vores kundeservice via info@bymalaika.dk. Du bedes forklare årsagen til returnering. Vi tilbyder 60 dages returret fra købsdatoen. 

Bemærk venligst, at varer du selv har designet, ikke kan refunderes. Da de ikke kan sælges igen. Forsendelse og forsikring refunderes ikke.