Holdbare og allergivenlige smykker: Kvalitet og pleje af vores rustfri stålprodukter

Vores Materialer

Når det kommer til smykker, er kvalitet og holdbarhed af afgørende betydning. Hos os er alle vores produkter fremstillet af 316L kirurgisk rustfrit stål, der sikrer langvarig skønhed og styrke.

Giv dine smykker et ekstra touch af elegance med vores guldfinish. Vores 14 karat  produkter er belagt med Rhodium, rhodinering er en overfladebehandling, der tilføjer en ekstra blank og klar farve til metallet. Denne proces anvendes primært på smykker lavet af hvidguld og sølv for at opnå en mere strålende og "hvid" udseende. Vores 18 karat produkter er belagt med ægte 18 karat guld. Vi bruger en avanceret galvaniseringsproces, der sikrer, at belægningen ikke nemt slides eller flager af.

Når det kommer til grafiske produkter, bruger vi ikke papir eller klistermærker. I stedet påfører vi en klar, brudsikker, flydende kuppel af glaslignende materiale i hånden. Dette sikrer et smukt og holdbart design.

Allergivenlige smykker

Vi er opmærksomme på allergier, og derfor er vores 316L rustfri stål lavreaktionsdygtig med et minimalt nikkelindhold. Hvis du er følsom over for nikkel, kan du vælge et produkt belagt med enten 14 eller 18 karat guld, da disse ikke vil forårsage reaktioner.

Sådan behandler du dine smykker bedst

Pleje af vores smykker er enkelt. De kan tåle vand, så du kan bruge dem under bruseren eller mens du svømmer. Det er dog vigtigt at tørre dem grundigt bagefter.

Hvis dine smykker bliver snavsede eller plettede, kan du nemt rengøre dem med almindelig sæbe og vand og tørre dem af med en blød klud.

Når du opbevarer dine smykker, skal du sørge for, at de er helt tørre og undgå at opbevare dem i fugtige miljøer. Det er også bedst at undgå at blande dem med andre smykker, da pletter fra andre stykker kan sprede sig og forårsage skader.

For at bevare deres skønhed og undgå skader, undgå kontakt med kemikalier, herunder rengøringsmidler, mens du bærer smykkerne. Undgå også at udsætte dem for miljøer, hvor de kan blive udsat for stød og slag.

Misfarvning af huden

Nogle mennesker kan opleve, at deres hud misfarves af sølvsmykker og smykker lavet af 8 karat guld. Det skyldes den koncentration af salte i huden, som "ætser" kobberet i ringens overflade (sølv er en legering af sølv og kobber).

Salte udskilles gennem sved og kan trænge ind i de små fine porer på ringens overflade, hvilket kan beskadige overfladen. Nogle mennesker udskiller flere salte end andre, og saltenes aggressivitet kan variere. I visse tilfælde kan misfarvning også skyldes eksponering for væsker eller lignende, der indeholder salte, og som kommer i kontakt med huden og/eller ringen. Det er altså kobberet, der misfarver fingeren som en følge af denne "ætsning".

En anden årsag til misfarvning kan være et højt indtag af svovlholdig mad såsom æg, eddike og citron. Desuden kan medicin, der udskilles gennem huden, have samme effekt som forklaret ovenfor.

Tak for at læse vores blogindlæg om holdbare og allergivenlige smykker. Vi håber, at du har fået nyttig viden om kvalitet og pleje. Hvis du leder efter den perfekte personlige gave til hende, hvor du kan udtrykke din kærlighed og værdsættelse, anbefaler vi dig at læse vores indlæg "Personlige gaver til hende: Udtryk kærlighed og værdsættelse". Der finder du fantastiske ideer, der vil skabe et evigt minde. 

Eller du kan med ro i sindet gå direkte videre til vores kategori: Gaver til kone/kæreste hvor du kan udforske vores kollektion og finde den ideelle gave til netop din partner. 

 

 

 

Tilbage til blog